WEER IN 1 KLIK

WEER in 1 klik

Geregeld buien, soms met onweer of hagel. Morgen overdag overwegend droog

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt en komen er enkele buien voor, plaatselijk met hagel en mogelijk ook onweer. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De wind komt uit richtingen tussen noordwest en noord en is zwak tot matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Er komen met name in de zuidelijke helft enkele buien voor met vooral aan het begin van de avond een kans op onweer en/of hagel. De wind komt uit een noordelijke richting en is zwak tot matig.

Komende nacht komt er eerst in het zuiden een enkele bui voor, elders is het droog. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden, verder is er weinig wind. De minimumtemperatuur loopt uiteen van dicht bij het vriespunt in het oosten tot 5°C aan zee.

Morgenochtend zijn er perioden met zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit een noordelijke richting en neemt toe naar matig.
Morgenmiddag schijnt de zon geregeld en blijft het droog. De middagtemperatuur ligt rond 11°C. De wind komt uit het noordwesten en is matig.
Morgenavond neemt de bewolking van het noordwesten uit toe. Aan het einde van de avond gaat het in het noordwesten regenen, elders blijft het droog. De wind uit het westen is zwak tot matig, aan zee neemt de wind geleidelijk toe naar vrij krachtig.

(Bron: KNMI)

17/04/2024 15.39 uur LT
Weerbericht

Windrichting/speed Europa
 
Bronnen:KNMI, Weerplaza, Buienradar, Hetweeractueel, Wetterzentrale, MeteoX, Yr.no, Eumesat, SAt 24, Blizzortung.org, Metoffice, California Regional Weather Server, NOAA