Informatie KNMI

KNMI Vooruitzicht


Wisselend bewolkt en een enkele bui
Vandaag
Wisselend bewolkt en bui, in het uiterste oosten lokaal mist. Dinsdag veel bewolking en vooral in de oostelijke helft van tijd tot tijd (mot)regen.

Vanochtend is het zwaar bewolkt en valt er af en toe (mot)regen. In het uiterste oosten komt lokaal mist voor. In de loop van de middag komt er meer zon, maar is er kans op een lichte regenbui. De maximumtemperatuur ligt rond 7°C, in het oosten en noordoosten blijft het kwik steken op circa 2°C. De wind is noordwestelijk, matig tot vrij krachtig boven land en krachtig langs de kust en op het IJsselmeer. In de loop van de dag neemt de wind geleidelijk af en wordt overal matig van kracht. In het (noord)oosten is er weinig wind uit veranderlijke richtingen.

In de nacht naar dinsdag zijn er wolkenvelden. Vooral in het noorden en oosten kan er later (mot)regen vallen. De minimumtemperatuur komt uit rond 3°C. De wind draait van noordwest naar west en is zwak tot matig.

Dinsdag overdag is er in het algemeen veel bewolking en vooral in de oostelijke helft valt er (mot)regen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De westenwind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

 20%  3°C / 7°C  W  3bft  50%  0/2mm

De komende dagen
Temperaturen boven normaal. Aanvankelijk droog, maar vrij veel bewolking. Geleidelijk toenemende kans op regen.
Di
3/7°C
2mm
50%
3bft
W
20%
Wo
5/8°C
0mm
10%
2bft
ZW
10%
Do
7/9°C
2mm
50%
3bft
NW
10%
Vr
5/8°C
2mm
60%
4bft
W
10%
Za
4/8°C
0mm
20%
3bft
ZW
10%
Zo
6/10°C
3mm
20%
4bft
ZW
10%

Langere termijn
Temperaturen rond of boven normaal en geregeld onstuimig.Bron gegevens: KNMI

Ontwerp

Kies ontwerp...

Eenheden

TaalBeste bezoeker welkom bij het weerstation van Meteo Tuitjenhorn. Alle temperaturenwaarden, neerslagsommen, zonuren, etc, etc, worden opgeslagen in deze template. De template komt in twee verschijningsvormen t.w. een desktopversie en een mobiele versie , onderin zie je een sybooltje staan van een mobiel, door hier op te klikken krijg de mobieleversie . door op het wieltje boven het vraagteken te klikken kan je instellen o.a. wat voor kleur, taal, en eenheden je wil gebruiken op je PC e/o mobiel. In de menubalk staat o.a. Weerstation, Weer, etc,etc onder deze knoppen vind je veel info over opgeslagen weerdata en klimaat info. In de Template maken wij gebruik van blokken, in sommige van deze blokken staat onderin "meer" door hier op te klikken wordt dat blok groter en geeft meer info. Verklaring van wat de pictogrammen betekenen staat hieronder. Veel plezier met deze nieuwe weerpagina van Meteo Tuitjenhorn.

Pictogrammen


Temperatuur

Vochtigheid

Luchtdruk

Windkracht

Windvlaag

Neerslag

Zonnestraling

Sneeuw

Gevoelstemperatuur

Dauwpunt

UV

Zichtbaarheid

Wolkenbasis

Evapotranspiratie

Binnentemperatuur

Binnen-vochtigheid


Zon op

Zon onder

Maan op

Maan onder

Time

Menu

Vanaf

Tot

Volledig scherm

Exporteer als afbeelding

Instellingen

Homepage

Webcam

Tabel

Grafiek

Kaart

Stabiel

Stijgend

Dalend

Waarschuwing

Breedtegraad

Lengtegraad

Historie

Zonsverduistering

Maansverduisteringen

GPS

Hoogte

Dag

Maand

Jaar

Hoge temperatuur

Lage temperatuur

Dag

Nacht

Lente

Zomer

Herfst

Winter