Website

Deze webpagina maakt gebruik van Meteotemplate, een gratis aanpasbare websitesjabloon beschikbaar op www.meteotemplate.com . De sjabloon gebruikt zijn eigen MySQL-database en kan daarom elke parameter of statistiek berekenen en is ook niet afhankelijk van andere externe services. Het werd voor het eerst uitgebracht in juli 2015 en wordt regelmatig bijgewerkt. De sjabloon is compatibel met verschillende programma's. Naast de core-sjabloonbestanden, die scripts bevatten die verschillende statistieken berekenen en veel grafieken en tabellen van gegevens van het actuele weerstation tonen, is het ook mogelijk om tientallen extra plug-ins (add-ons) te downloaden en eenvoudig te installeren.

Meteotemplate, Alle scripts, plug-ins, webpagina's etc., wordt onderhouden door Jachym uit Tsjechië.

Je kunt naar de hoofdwebsite om alle inhoud te downloaden, wiki bevat instructies hoe te installeren of je kunt je abonneren op de blog waar regelmatig updates beschikbaar zijn en waar je ook om hulp en ondersteuning kunt vragen.


Meteotemplate Homepage - info, download
Meteotemplate Blog - updates, info, RSS, support
Meteotemplate Wiki - install instructions

Ontwerp

Kies ontwerp...

Eenheden

TaalBeste bezoeker welkom bij het weerstation van Meteo Tuitjenhorn. Alle temperaturenwaarden, neerslagsommen, zonuren, etc, etc, worden opgeslagen in deze template. De template komt in twee verschijningsvormen t.w. een desktopversie en een mobiele versie , onderin zie je een sybooltje staan van een mobiel, door hier op te klikken krijg de mobieleversie . door op het wieltje boven het vraagteken te klikken kan je instellen o.a. wat voor kleur, taal, en eenheden je wil gebruiken op je PC e/o mobiel. In de menubalk staat o.a. Weerstation, Weer, etc,etc onder deze knoppen vind je veel info over opgeslagen weerdata en klimaat info. In de Template maken wij gebruik van blokken, in sommige van deze blokken staat onderin "meer" door hier op te klikken wordt dat blok groter en geeft meer info. Verklaring van wat de pictogrammen betekenen staat hieronder. De gegevens van Meteo Tuitjenhorn kunnen in diverse bestand indelingen worden gedownload, deze data wordt aan iedereen gratis aangeboden voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Veel plezier met deze nieuwe weerpagina van Meteo Tuitjenhorn.

Pictogrammen


Temperatuur

Vochtigheid

Luchtdruk

Windkracht

Windvlaag

Neerslag

Zonnestraling

Sneeuw

Gevoelstemperatuur

Dauwpunt

UV

Zichtbaarheid

Wolkenbasis

Evapotranspiratie

Binnentemperatuur

Binnen-vochtigheid


Zon op

Zon onder

Maan op

Maan onder

Time

Menu

Vanaf

Tot

Volledig scherm

Exporteer als afbeelding

Instellingen

Homepage

Webcam

Tabel

Grafiek

Kaart

Stabiel

Stijgend

Dalend

Waarschuwing

Breedtegraad

Lengtegraad

Historie

Zonsverduistering

Maansverduisteringen

GPS

Hoogte

Dag

Maand

Jaar

Hoge temperatuur

Lage temperatuur

Dag

Nacht

Lente

Zomer

Herfst

Winter